Gulasz Z Czarnej Fasoli

Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Gulasz z czarnej fasoli wegetariańskiej może być świetnym przepisem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 5. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oregano, kolendry, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hot Pepper Harissa Bean & Veggie Gulasz, Wegetariańska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Black Bean Veggie Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu, gotować cebulę, seler, marchewkę i czerwoną paprykę w sherry i oleju do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodaj fasolę, puszkę bulionu, pomidory, pastę pomidorową, miód, chili w proszku, kminek i oregano. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut.
Wymieszać kolendrę; gotować na wolnym ogniu 5-15 minut dłużej lub aż gulasz zgęstnieje.
Dekoruj serem, śmietaną i zieloną cebulą.