Gulasz z czajnika to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 43g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, olej roślinny, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Cotter ' s Kettle, Gulasz Z Czajnika, oraz Spiced Kettle Corn.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać wołowinę, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj pomidora, cebula, papryka, i czosnek; smażyć 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Wołowinę odstawić na patelnię; wymieszać z ziemniakami i pozostałymi składnikami. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka.