Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem

Gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, jarmuż, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Z Kapusty, Squasha I Białej Fasoli, Gulasz z kapusty i białej fasoli, oraz Gulasz Z Białej Fasoli I Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najpierw przepłucz fasolę i sprawdź, czy nie ma kamieni, a następnie mocz przez noc w zimnej wodzie. Lub zrobić szybkie moczenie przez gotowanie fasoli w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o cal na jedną minutę, a następnie przykryć i pozostawić na co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Odcedzić przed przystąpieniem do receptury.
3
Podgrzać Szybkowar lub duży holenderski piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodaj cebulę i szczyptę sody oczyszczonej (opcjonalnie, ale przyspiesza brązowienie). Gotować, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych1-1/4 łyżeczki Suszonych Płatków Pietruszki, Podzielonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Dodaj fasolę, wodę, 2 łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę oregano, 1 łyżeczkę kminku i suszoną bazylię do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Jeśli gotowanie pod ciśnieniem, Zamknij kuchenkę i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 8 minut; następnie wykonać szybkie Uwalnianie. Jeśli gotowanie w zwykłym garnku, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż fasola są ledwo gotowane przez całą drogę, 30 minut do 1 1/2 godziny. Sprawdź garnek od czasu do czasu i dodaj więcej wody, aby pokryć fasolę, jeśli wydaje się niska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj squash wraz z pozostałymi przyprawami, papryka, pomidory, i sól, jeśli używasz. Zamknąć kuchenkę i gotować pod wysokim ciśnieniem przez kolejne 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie; po 15 minutach, szybkie Uwalnianie ciśnienia w razie potrzeby. Do gotowania na płycie kuchennej, w razie potrzeby dodać więcej wody, aby pokryć wszystkie składniki. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola i Kabaczek będą bardzo miękkie.Sprawdź przyprawę i dodaj więcej kminku, oregano lub soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Dodać jarmuż i kukurydzę i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż jarmuż będzie miękki. Wymieszać z bazylią i gotować jeszcze minutę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
JarmużJarmuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn