Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gulasz z białej fasoli z dynią zimową i jarmużem spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 371 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, jarmuż, oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Z Kapusty, Squasha I Białej Fasoli, Gulasz z kapusty i białej fasoli, oraz Gulasz Z Białej Fasoli I Jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Najpierw przepłucz fasolę i sprawdź, czy nie ma kamieni, a następnie mocz przez noc w zimnej wodzie. Lub zrobić szybkie moczenie przez gotowanie fasoli w wystarczającej ilości wody, aby pokryć o cal na jedną minutę, a następnie przykryć i pozostawić na co najmniej godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Odcedzić przed przystąpieniem do receptury.
3
Podgrzać Szybkowar lub duży holenderski piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodaj cebulę i szczyptę sody oczyszczonej (opcjonalnie, ale przyspiesza brązowienie). Gotować, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodaj fasolę, wodę, 2 łyżeczki papryki, 1 łyżeczkę oregano, 1 łyżeczkę kminku i suszoną bazylię do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Jeśli gotowanie pod ciśnieniem, Zamknij kuchenkę i doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Gotować pod wysokim ciśnieniem przez 8 minut; następnie wykonać szybkie Uwalnianie. Jeśli gotowanie w zwykłym garnku, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż fasola są ledwo gotowane przez całą drogę, 30 minut do 1 1/2 godziny. Sprawdź garnek od czasu do czasu i dodaj więcej wody, aby pokryć fasolę, jeśli wydaje się niska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorąca Woda (100°F)
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Uncje Płynu świeżej Wody
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Dodaj squash wraz z pozostałymi przyprawami, papryka, pomidory, i sól, jeśli używasz. Zamknąć kuchenkę i gotować pod wysokim ciśnieniem przez kolejne 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Nóż Do Obierania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Pozwól, aby ciśnienie spadło naturalnie; po 15 minutach, szybkie Uwalnianie ciśnienia w razie potrzeby. Do gotowania na płycie kuchennej, w razie potrzeby dodać więcej wody, aby pokryć wszystkie składniki. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż fasola i Kabaczek będą bardzo miękkie.Sprawdź przyprawę i dodaj więcej kminku, oregano lub soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Starta
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Nóż Do Obierania
Dodatki (opcjonalnie)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Dodać jarmuż i kukurydzę i gotować na wolnym ogniu, przykryte, aż jarmuż będzie miękki. Wymieszać z bazylią i gotować jeszcze minutę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona