Gulasz z bakłażana i jagnięciny
Gulasz z bakłażana i jagnięciny może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, sól, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz z jagnięciny i bakłażana z pitami, Gulasz z jagnięciny na Zwęglonym Puree z bakłażana, oraz Owczarek z jagnięciną i bakłażanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku roztopić masło na średnim ogniu i oparzyć jagnięcinę ze wszystkich stron.
Wymieszać w bakłażany, pomidory, cebula, zielona papryka, i czosnek. Gotować i mieszać do miękkości i lekko rumiane.
W małej misce wymieszaj pastę pomidorową i wodę.
Wymieszać do garnka z jagnięciną. Jagnięcinę doprawić zielem angielskim, solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu, aż mięso strzępi się łatwo widelcem.
Dodaj trochę wody w razie potrzeby, aby składniki były wilgotne.