Przepis African Squash i Chick Pea gulasz może zaspokoić swoje afrykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako zupa przyjazna dla budżetu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz dyni, mielonej kolendry, pomidory w puszkach, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz z afrykańskiego squasha i ciecierzycy, Afrykański Gulasz Z Orzeszków Ziemnych Z Krewetkami I Dyni, oraz Pomidor awokado ogórek ciecierzyca groszek Sałatka z Fetan i grecka cytryna Dressing.
Instrukcje
1
W 5-quart holenderski piekarnik lub rondel, podgrzać 3 łyżeczki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę do oleju; gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dodaj wszystkie przyprawy; mieszać aż cebula są dobrze pokryte. Gotować około 3 protokół, często mieszając, aż szkliwione i głęboki złoty kolor. Wymieszać w squash; płaszcz dobrze z przyprawioną mieszaniną. Wymieszać z bulionem, pomidorami i ciecierzycą.
Podgrzać zupę do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut lub aż squash będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Tymczasem, w 8-calowej patelni, ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju na średnim ogniu; dodać okra do oleju. Gotować od 3 do 5 minut, często mieszając, aż do miękkości, a krawędzie będą złociste; wymieszać z gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podziel gulasz równomiernie pomiędzy 4 miseczki. Do każdej porcji, top gulasz z 2 łyżki posiekanej kolendry i hojny 1 łyżka pestek dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
3 łyżki Oleju Roślinnego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Malowany Wilk The Den Pinotage z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.