Gulasz węgierski II
Węgierski gulasz II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,63 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz pieczeń z wołowiny chuck, brązowy cukier, sól i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski, Gulasz Węgierski, oraz Gulasz Węgierski.
Instrukcje
Wołowinę ułożyć w wolnej kuchence i przykryć cebulą. W średniej misce, wymieszać ketchup, sos Worcestershire, brązowy cukier, sól, papryka, musztarda, i 1 szklanka wody.
Wlać mieszaninę na wołowinę i cebulę.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 9 do 10 godzin, lub do miękkości mięsa.
Wymieszaj 1/4 szklanki wody z mąką, aby utworzyć pastę i wymieszaj z gulaszem. Gotować na wysokiej 10 do 15 minut, lub aż sos zgęstnieje.