Gulasz wołowy z trawy cytrynowej Charlesa Phana jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1051 kalorii, 39g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 267 osób. Udaj się do sklepu i odbierz tajską Bazyl, rzodkiewkę daikon, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sos rybny o Smaku Charlesa Phana, Sałatka pieczona z bakłażanem i porem Charlesa Phana, oraz Charles Phan ' s Black Bean-szkliwione żeberka wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić wołowinę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Skropić 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-
3
Odstawić podczas przygotowywania wszystkich innych składników.
4
W dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie podgrzej pozostałe 3 łyżki oleju na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, pracując partiami, dodaj wołowinę i gotuj, obracając w razie potrzeby, przez około 8 minut, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Ponieważ każda partia jest gotowa, przenieś ją na obramowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Zmniejsz ogień do średniego i dodaj cebulę do pustego garnka. Gotować, mieszając często, przez około 10 minut, aż cebula będzie głęboki złoty kolor. Wymieszać czosnek i gotować, mieszając, przez 30 sekund więcej.
Dodaj trawę cytrynową, pasta pomidorowa, imbir, anyż Gwiaździsty, i całe chile do smaku i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Eliksir G
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Przenieść mieszaninę do dużego glinianego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Do glinianego garnka dodać wołowinę i nagromadzone soki i wlać wywar. Doprowadzić ciecz do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień, więc ciecz jest w delikatnym gotować, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 1/2 godziny, aż spotkanie jest po prostu przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać marchew i daikon, ponownie przykryć, i gotować przez 30 minut dłużej, aż warzywa są gotowane przez i mięso jest bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
Rzodkiewka Daikon
Woda, Aby Umożliwić
10
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym, 1 łyżka na raz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
11
Podawać gulasz bezpośrednio z glinianego garnka. Top każdej porcji z niektórych bazylii i mielone chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych