Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana

Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana
Gulasz wołowy z trawy cytrynowej Charlesa Phana jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1051 kalorii, 39g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 267 osób. Udaj się do sklepu i odbierz tajską Bazyl, rzodkiewkę daikon, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sos rybny o Smaku Charlesa Phana, Sałatka pieczona z bakłażanem i porem Charlesa Phana, oraz Charles Phan ' s Black Bean-szkliwione żeberka wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wołowinę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Skropić 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
3
Odstawić podczas przygotowywania wszystkich innych składników.
4
W dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie podgrzej pozostałe 3 łyżki oleju na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, pracując partiami, dodaj wołowinę i gotuj, obracając w razie potrzeby, przez około 8 minut, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Ponieważ każda partia jest gotowa, przenieś ją na obramowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Zmniejsz ogień do średniego i dodaj cebulę do pustego garnka. Gotować, mieszając często, przez około 10 minut, aż cebula będzie głęboki złoty kolor. Wymieszać czosnek i gotować, mieszając, przez 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj trawę cytrynową, pasta pomidorowa, imbir, anyż Gwiaździsty, i całe chile do smaku i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Eliksir GEliksir G
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
Przenieść mieszaninę do dużego glinianego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Do glinianego garnka dodać wołowinę i nagromadzone soki i wlać wywar. Doprowadzić ciecz do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień, więc ciecz jest w delikatnym gotować, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 1/2 godziny, aż spotkanie jest po prostu przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodać marchew i daikon, ponownie przykryć, i gotować przez 30 minut dłużej, aż warzywa są gotowane przez i mięso jest bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
10
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym, 1 łyżka na raz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
11
Podawać gulasz bezpośrednio z glinianego garnka. Top każdej porcji z niektórych bazylii i mielone chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn