Gulasz Wołowy Z Pomidorami I Boczkiem

Gulasz Wołowy Z Pomidorami I Boczkiem
Gulasz wołowy z pomidorami i boczkiem to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 114g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1128 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.69 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka oxtails, papryka, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 27 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.

Instrukcje

1
Oxtails posypać papryką, solą i pieprzem. Płaszcz z mąką. Boczek gotować w ciężkim holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
OxtailOxtail
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Usuń boczek, za pomocą łyżki szczelinowej i rezerwy. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Pracując partiami, dodać oxtails i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Przełożyć oxtails na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4
Dodaj cebulę i czosnek do holenderskiego piekarnika, zmniejszyć ogień do średniej i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Wymieszać w koncentracie pomidorowym i 4 łyżeczki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pomidory, zrywając łyżką,
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj bulion. Wołowina z sokami i boczkiem do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić do miękkości, o 2 1/2 godziny. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż płyn lekko zgęstnieje, około 30 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Rozgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
9
Dodaj groszek cukrowy do oxtails. Dusić na wolnym ogniu, aż groszek będzie po prostu chrupiący-delikatny, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
OxtailOxtail
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Gulasz posypać 2 łyżkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn