Gulasz Wołowy Z Pomidorami I Boczkiem

Gulasz Wołowy Z Pomidorami I Boczkiem
Gulasz wołowy z pomidorami i boczkiem to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 114g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1128 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $6.69 za porcję. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka oxtails, papryka, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 27 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny.

Instrukcje

1
Oxtails posypać papryką, solą i pieprzem. Płaszcz z mąką. Boczek gotować w ciężkim holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż tłuszcz zostanie wytopiony, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
OxtailOxtail
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Usuń boczek, za pomocą łyżki szczelinowej i rezerwy. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Pracując partiami, dodać oxtails i gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
Przełożyć oxtails na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
4
Dodaj cebulę i czosnek do holenderskiego piekarnika, zmniejszyć ogień do średniej i gotować do miękkości, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
5
Wymieszać w koncentracie pomidorowym i 4 łyżeczki rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
6
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj pomidory, zrywając łyżką,
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
8
Dodaj bulion. Wołowina z sokami i boczkiem do holenderskiego piekarnika. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić do miękkości, o 2 1/2 godziny. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż płyn lekko zgęstnieje, około 30 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce. Rozgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, około 20 minut.)
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
9
Dodaj groszek cukrowy do oxtails. Dusić na wolnym ogniu, aż groszek będzie po prostu chrupiący-delikatny, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W KostkęSzynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
OxtailOxtail
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Gulasz posypać 2 łyżkami rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 27 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn