Gulasz wołowy z pierogami ziemniaczanymi

Gulasz wołowy z pierogami ziemniaczanymi
Gulasz wołowy z pierogami ziemniaczanymi to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 580 kalorii, 63g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka mąki pillsbury best® all purpose, pierogów, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Herbed gulasz wołowy i pierogi, Gulasz wołowy z kluskami ziemniaczanymi, oraz Gulasz z pierogów wieprzowych i herbed dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 3 łyżki mąki i soli sezonowanej w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać kostki wołowiny. Pieczęć i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
3
Rozgrzać olej w 6-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Dodać kostki wołowiny i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
5
Dodaj 2 1/2 szklanki bulionu wołowego, czosnek i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Wymieszać z mrożonymi warzywami. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
7
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Pozostałą bulion wołowy i pozostałą mąkę ubić w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Dodaj do gulaszu, mieszając, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
10
Aby przygotować ciasto pierogi: jajka ubić i wodę w średniej misce. Mieszamy płatki ziemniaczane do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę2 Plastry Pizzy Old World Meat Meat Loaf (przepis Znajdziesz Także W Wyszukiwarce Przepisów), Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Dodać mieszankę naleśnikową, zieloną cebulę, natkę pietruszki i sól czosnkową; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12
Upuść ciasto przez łyżki stołowe na gotujący się gulasz. Przykryć i dusić na małym ogniu 13 do 16 minut lub aż pierogi są gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn