Gulasz Wołowy Z Piekarnika

Gulasz Wołowy Z Piekarnika
Gulasz wołowy z piekarnika to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka mięsa gulasz wołowy, groch, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Piekarnika, Gulasz Wołowy Z Piekarnika, oraz Gulasz Wołowy Z Piekarnika.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W naczyniu zapiekanym 2 do 3 ćwiartek połącz mięso gulaszowe, ziemniaki, marchew, zupę grzybową, francuską zupę cebulową i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Dobrze wymieszać.
4
Piec, odsłonięty, przez 4 do 5 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wymieszać z groszkiem 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn