Gulasz wołowy z piekarnika to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka mięsa gulasz wołowy, groch, woda, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Piekarnika, Gulasz Wołowy Z Piekarnika, oraz Gulasz Wołowy Z Piekarnika.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W naczyniu zapiekanym 2 do 3 ćwiartek połącz mięso gulaszowe, ziemniaki, marchew, zupę grzybową, francuską zupę cebulową i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa Grzybowa
Gulasz Wołowy Mięso
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
3
Dobrze wymieszać.
4
Piec, odsłonięty, przez 4 do 5 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wymieszać z groszkiem 15 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone