Gulasz Wołowy Z Miodem

Miodowy gulasz wołowy wymaga ok. 2 godziny i 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 550 kalorii, 45g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką miód, sól, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużym garnku na średnim / wysokim ogniu, podgrzać oliwę z oliwek i szybko brązowo kawałki wołowiny ze wszystkich stron.
Włożyć cebulę, zielony pieprz, seler i marchew do garnka i smażyć przez 5 minut; od czasu do czasu mieszając.
W misce, połączyć miód, sok z cytryny, musztarda, ketchup, woda, sól i pieprz.
Przełożyć mięso i warzywa do naczynia żaroodpornego 2 quart.
Wlać mieszaninę ketchupu na mięso i warzywa.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 2 do 2 1/2 godziny lub do miękkości mięsa.