Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 9. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy o niskiej zawartości soli, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z wołowiny i słodkich ziemniaków z kukurydzą i Zielonymi Chili, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz z ryb i kopru włoskiego.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 9 składników w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podgrzać holenderski piekarnik na dużym ogniu, aż będzie gorący; dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać wołowinę; gotować 4 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości; dodać koper włoski, cebula i grzyby. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki