Gulasz wołowy z grzybami Shiitake

Gulasz wołowy z grzybami Shiitake
Gulasz wołowy z grzybami Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 448 kalorii, 38g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, złotą mąkę, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz wołowy z pieczarkami Shiitake, Smażona wołowina z brokułami i grzybami Shiitake (i strona mojej nowej faworki: ryż kalafiorowy), oraz Sałatka pieczeń wołowa z pieczarkami Shiitake i miękkim kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, sól i pieprz. Wołowinę posmarować mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu. Wołowinę, cebulę i grzyby gotować na oleju, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Wymieszać z bulionem i pomidorami. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 godziny, dodając do 1 szklanki wody, jeśli to konieczne. Wymieszać z ziemniakami i marchewką. Przykryć i dusić około 30 minut lub aż wołowina i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn