Gulasz wołowy z galaretką z czerwonych porzeczek i śmietaną
Gulasz wołowy z galaretką z czerwonej porzeczki i śmietaną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 955 kalorii, 64G białka, oraz 53g tłuszczu. Na $5.25 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę porzeczkową, pastę pomidorową, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Galaretki Porzeczkowe, Kanapka Monte Cristo (smażona szynka i szwajcarska z galaretką z czerwonych porzeczek), oraz Gulasz wołowy z kremowymi herbatnikami.
Instrukcje
1
W dużej misce, wrzucić wołowinę z selerem, marchew, cebula, wino, liście laurowe, jagody jałowca, rozmaryn i tymianek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, mieszając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Jałowca
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Mięso i warzywa odsączyć w durszlaku ustawionym nad miską. Wyjmij jagody jałowca i wyrzuć je; zarezerwuj marynatę. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzać 2 łyżki oleju, aż się połysk.
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Dodać połowę mięsa i warzyw i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż lekko rumiane na dnie, o 3 protokół. Wymieszać i gotować, aż lekko rumiane na całym, o 2 minut dłużej.
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dodaj ocet i wymieszać zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Dodaj zarezerwowaną marynatę i pastę pomidorową i gotuj na wolnym ogniu, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8
Dodać bulion i 1/4 szklanki plus 2 łyżki galaretki porzeczkowej, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, 2 do 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Porzeczki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Gulasz odsączyć w durszlaku ustawionym nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
Kawałki mięsa przełożyć na półmisek. Naciśnij na ciała stałe w durszlaku, aby wydobyć jak najwięcej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona Kawa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
11
Wlać płyn z powrotem do garnka i przywrócić mięso do garnka. Wymieszać śmietanę i doprowadzić do duszenia. Gulasz doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
W małym rondlu roztopić pozostałe 1/4 szklanki plus 2 łyżki galaretki z czerwonej porzeczki na umiarkowanym ogniu, mieszając. Dusić gulasz do dużych płytkich misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka Z Czerwonych Porzeczek
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Chochla
13
Rozgrzaną galaretkę polać gulaszem i podawać ze spaetzle.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych