Gulasz wołowy z dyni
Pumpkin Harvest Beef Stew to danie główne bez nabiału . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,81 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 309 kalorii . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka ziemniaków, bulionu wołowego, granulatu bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny na zimę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 55 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 72% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Fall Harvest Soup , 4th of July RASPBERRY, WHITE & BLUEBERRY FARM TO TABLE Cocktail From Harvest Spirits i Autumn Harvest Cake .
Instrukcje
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Zrumień wołowinę partiami; wyjmij łyżką cedzakową do wolnowaru o pojemności 4 lub 5 qt.
Dodaj dynię, ziemniaki, kabaczek i cebulę. Wymieszaj z bulionem, pomidorami i przyprawami. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Usuń liście laurowe. W małej misce wymieszaj wodę i mąkę do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo wmieszaj do gulaszu. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub do momentu zgęstnienia płynu.