Gulasz wołowy z dyni

Gulasz wołowy z dyni
Pumpkin Harvest Beef Stew to danie główne bez nabiału . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,81 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 309 kalorii . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka ziemniaków, bulionu wołowego, granulatu bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny na zimę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 55 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 72% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Fall Harvest Soup , 4th of July RASPBERRY, WHITE & BLUEBERRY FARM TO TABLE Cocktail From Harvest Spirits i Autumn Harvest Cake .

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Zrumień wołowinę partiami; wyjmij łyżką cedzakową do wolnowaru o pojemności 4 lub 5 qt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj dynię, ziemniaki, kabaczek i cebulę. Wymieszaj z bulionem, pomidorami i przyprawami. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Usuń liście laurowe. W małej misce wymieszaj wodę i mąkę do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo wmieszaj do gulaszu. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub do momentu zgęstnienia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn