Gulasz wołowy z czekoladą
Gulasz wołowy z czekoladą to bezmleczne danie główne. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 46g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 135 fanów. Mieszanka pomidorów w puszkach, sól koszerna, ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać słodko-gorzką czekoladę, można śledzić to danie główne z Słodko-Gorzkie Czekoladowe Brownies jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest świetne. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy z czekoladą, oraz Czekolada czerwone wino gulasz wołowy faszerowane ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć mięso gulasz wołowy, sól, pieprz i mąkę. Wrzucić, aż wołowina jest dobrze pokryte.
Podgrzać rzepak w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Dodaj sezonowaną wołowinę i podsmaż ze wszystkich stron, aż zbrązowieje i karmelizuje.
Wyjąć na talerz i odstawić.
Połącz podsmażoną wołowinę, marchew, grzyby, ziemniaki i pomidory w 4-litrowej powolnej kuchence.
W średniej misce wymieszać utartą czekoladę, czosnek, klopsiki, bulion wołowy i czerwone wino.
Wlać do powolnej kuchenki i posypać pora na wierzchu. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 4 do 6 godzin.
Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem.