Gulasz Wołowy Z Bekonem I Chili

Gulasz Wołowy Z Bekonem I Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z boczkiem i Chili. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 36g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, marchew, mięso gulasz wołowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Chili, Wolnoopalacz Chili Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Bezglutenowy Chili.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart, gotować boczek na średnim ogniu 3 do 4 minut, często mieszając, aż gotowane, ale nie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Odcedzić wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu boczku z rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Do boczku dodajemy wołowinę i cebulę, posypujemy przyprawioną solą i pieprzem. Gotować od 4 do 6 minut, często mieszając, aż wołowina zacznie brązowieć i cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Wymieszać z pomidorami, sosem i sosem chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
5
Podgrzać do wrzenia.
6
Dodać ziemniaki i marchew. Przykryć; gotować na średnim ogniu 50 do 60 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Wymieszaj kukurydzę. Gotować odkryte 10 do 15 minut dłużej, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn