Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z boczkiem i Chili. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 36g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, marchew, mięso gulasz wołowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Chili, Wolnoopalacz Chili Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Bezglutenowy Chili.
Instrukcje
1
W rondlu 4-quart, gotować boczek na średnim ogniu 3 do 4 minut, często mieszając, aż gotowane, ale nie chrupiące.
Odcedzić wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu boczku z rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
3
Do boczku dodajemy wołowinę i cebulę, posypujemy przyprawioną solą i pieprzem. Gotować od 4 do 6 minut, często mieszając, aż wołowina zacznie brązowieć i cebula będzie miękka.