Gulasz Wołowy Po Węgiersku

Gulasz Wołowy Po Węgiersku
Slow-Cooker węgierski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 47g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jeśli masz pieprzone przyprawione sól, groch, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Węgiersku, Pieczeń Wołowa Po Węgiersku, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Wrzuć wołowinę, ziemniaki, cebulę, mąkę, paprykę, pieprzoną sól i kminek w kuchence, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać z bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
3
Wymieszać z groszkiem i kwaśną śmietaną. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż groszek zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn