Gulasz Wołowy Po Węgiersku

Slow-Cooker węgierski gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 47g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jeśli masz pieprzone przyprawione sól, groch, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Węgiersku, Pieczeń Wołowa Po Węgiersku, oraz Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. Wrzuć wołowinę, ziemniaki, cebulę, mąkę, paprykę, pieprzoną sól i kminek w kuchence, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać z bulionem.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin.
Wymieszać z groszkiem i kwaśną śmietaną. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie około 15 minut lub aż groszek zmiękną.