Need a dairy free main course? Prowansalski gulasz wołowy może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, pastę pomidorową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 31 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Prowansalsku, Gulasz Wołowy Prowansalski, oraz Gulasz Wołowy Po Prowansalsku.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 2 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieścić mieszankę cebuli w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Dodaj bulion, pastę pomidorową, liście laurowe, tymianek i pomidory do kuchenki; top z cukinią i marchewką. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie