Gulasz Wołowy Po Meksykańsku

Gulasz Wołowy Po Meksykańsku
Powolne gotowanie meksykańskiego gulaszu wołowego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 49g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka mięsa gulasz wołowy, mieszanka przypraw taco, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), Slow-cooker Mexican Shredded Beef, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wołowinę, pomidory, mrożoną cebulę i chili w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
PomidorPomidor
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 11 godzin.
3
Z trzepaczką wymieszać mieszankę przypraw taco. Wymieszać z czarną fasolą i kukurydzą. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować 15 do 30 minut dłużej lub aż zgęstnieje. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą postępuj zgodnie ze wskazówkami producenta dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Czarna FasolaCzarna Fasola
BazaBaza
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
TrzepaczkaTrzepaczka

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia66
Magazyn