Gulasz Wołowy Po Irlandzku

Need a dairy free main course? Irlandzki gulasz wołowy może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 28g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzucić kostki wołowiny z mąką do Płaszcz, a następnie smażyć na gorącym oleju, aż rumiane.
Włożyć marchew, ziemniaki, cebulę i czosnek do dużej wolnej kuchenki.
Umieścić mięso na wierzchu warzyw.
Wymieszać bulion wołowy i pastę pomidorową i wlać do wolnej kuchenki wraz z piwem.
Przykryj i gotuj na wysokiej przez 6 godzin lub niskiej przez 8 godzin. W ciągu ostatniej godziny przed podaniem rozpuścić skrobię kukurydzianą w zimnej wodzie, a następnie wymieszać z bulionem. Dusić na wysokim ustawieniu przez kilka minut, aby zagęścić.