Gulasz Wołowy Po Irlandzku

Gulasz Wołowy Po Irlandzku
Need a dairy free main course? Irlandzki gulasz wołowy może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 28g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzucić kostki wołowiny z mąką do Płaszcz, a następnie smażyć na gorącym oleju, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 CalaSłodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Włożyć marchew, ziemniaki, cebulę i czosnek do dużej wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Umieścić mięso na wierzchu warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wymieszać bulion wołowy i pastę pomidorową i wlać do wolnej kuchenki wraz z piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Przykryj i gotuj na wysokiej przez 6 godzin lub niskiej przez 8 godzin. W ciągu ostatniej godziny przed podaniem rozpuścić skrobię kukurydzianą w zimnej wodzie, a następnie wymieszać z bulionem. Dusić na wysokim ustawieniu przez kilka minut, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia58
Magazyn