Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny

Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny
Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, sos worcestershire, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow Cooker gulasz wołowy, piwny i jęczmienny w miseczkach z chlebem, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
3
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, liście laurowe i gałązki tymianku na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odsączyć; wymieszać z koncentratem pomidorowym. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
7
Dodaj marchew, rzepa, jęczmień, 4 ząbki czosnku, i grzyby; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
GrzybyGrzyby
RzepaRzepa
JęczmieńJęczmień
MarchewMarchew
8
Dodać wołowinę, 1/2 łyżeczki soli, woda, bulion, Worcestershire, i piwo; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pod przykryciem, przez 1 1/2 godziny. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
WodaWoda
WołowinaWołowina
PiwoPiwo
SólSól
9
Podczas duszenia dusić, przyciąć buraki, pozostawiając korzeń i 1 cal łodygi na każdym; szorować pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
GulaszGulasz
10
Umieścić w średnim rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
12
Drenaż; cool. Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na każdym buraku; zetrzyj Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
13
Każdy burak pokroić na 6 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
14
Połącz pietruszkę, liście tymianku i 1 ząbek czosnku. Chochla około 2 szklanki gulaszu do każdej z 6 misek. Każdą porcję wymieszać z 3 buraczkami, ok. 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki i 1 łyżeczką chrzanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
TymianekTymianek
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BurakBurak
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn