Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny
Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, sos worcestershire, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow Cooker gulasz wołowy, piwny i jęczmienny w miseczkach z chlebem, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 10 minut lub aż rumiane.
Dodaj cebulę, liście laurowe i gałązki tymianku na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Odsączyć; wymieszać z koncentratem pomidorowym. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodaj marchew, rzepa, jęczmień, 4 ząbki czosnku, i grzyby; smażyć 3 protokół.
Dodać wołowinę, 1/2 łyżeczki soli, woda, bulion, Worcestershire, i piwo; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pod przykryciem, przez 1 1/2 godziny. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Podczas duszenia dusić, przyciąć buraki, pozostawiając korzeń i 1 cal łodygi na każdym; szorować pędzlem.
Umieścić w średnim rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Drenaż; cool. Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na każdym buraku; zetrzyj Skórki.
Każdy burak pokroić na 6 klinów.
Połącz pietruszkę, liście tymianku i 1 ząbek czosnku. Chochla około 2 szklanki gulaszu do każdej z 6 misek. Każdą porcję wymieszać z 3 buraczkami, ok. 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki i 1 łyżeczką chrzanu.