Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny

Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny
Gulasz wołowy, piwny i jęczmienny to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 31g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.75 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, sos worcestershire, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Slow Cooker gulasz wołowy, piwny i jęczmienny w miseczkach z chlebem, Gulasz Jęczmienny Wołowy, oraz Gulasz Wołowo-Jęczmienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w zbiorniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WołowinaWołowina
3
Dodaj wołowinę do patelni; smażyć 10 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę, liście laurowe i gałązki tymianku na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Odsączyć; wymieszać z koncentratem pomidorowym. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
7
Dodaj marchew, rzepa, jęczmień, 4 ząbki czosnku, i grzyby; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
GrzybyGrzyby
RzepaRzepa
JęczmieńJęczmień
MarchewMarchew
8
Dodać wołowinę, 1/2 łyżeczki soli, woda, bulion, Worcestershire, i piwo; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pod przykryciem, przez 1 1/2 godziny. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
BulionBulion
WodaWoda
WołowinaWołowina
PiwoPiwo
SólSól
9
Podczas duszenia dusić, przyciąć buraki, pozostawiając korzeń i 1 cal łodygi na każdym; szorować pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
GulaszGulasz
10
Umieścić w średnim rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
11
Odcedzić; spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
12
Drenaż; cool. Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na każdym buraku; zetrzyj Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
13
Każdy burak pokroić na 6 klinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
14
Połącz pietruszkę, liście tymianku i 1 ząbek czosnku. Chochla około 2 szklanki gulaszu do każdej z 6 misek. Każdą porcję wymieszać z 3 buraczkami, ok. 1 1/2 łyżeczki natki pietruszki i 1 łyżeczką chrzanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
TymianekTymianek
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BurakBurak
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gulasz wołowy mięsogulasz wołowy mięso3smallsburakiburaki0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 1/2 cala grubości) plastry marchwi(1 1/2 cala grubości) plastry marchwi3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ciemne piwo (np. stout)ciemne piwo (np. stout)33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki5ząbki czosnku, mielone i podzieloneząbki czosnku, mielone i podzielone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calachrzan preparowanychrzan preparowany7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy niskosolnybulion wołowy niskosolny4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.paczki pieczarki, ćwiartkipaczki pieczarki, ćwiartki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana cebulagrubo posiekana cebula1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejęczmień perłowy niepoddany obróbce cieplnejjęczmień perłowy niepoddany obróbce cieplnej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosól, podzielonasól, podzielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoliście tymiankuliście tymianku2gałązki tymiankugałązki tymianku23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki posiekanej obranej rzepy (ofiliżanki posiekanej obranej rzepy (o7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia77
Magazyn