Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu
Powolne gotowanie gulasz wołowy wymaga około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 514 kalorii, 40g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.23 za porcję. Mieszanka pietruszki, czosnek w proszku, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy.
Instrukcje
Połącz mięso gulasz wołowy i mąkę w zamykanej plastikowej torbie; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć wołowinę.
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku na dużym ogniu; dodać wołowinę i doprawić doprawioną solą. Gotować i mieszać wołowinę, aż usmażone ze wszystkich stron 5 do 7 protokół. Mieszać cebulę do wołowiny; gotować i mieszać, aż cebula jest rumiane, o 5 protokół więcej.
Wlać tyle bulionu wołowego do garnka, aby pokryć dno; doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki żywności off dnie patelni z drewnianą łyżką.
Dodaj pozostałą część bulionu wołowego; doprowadzić do duszenia przed dodaniem marchew, ziemniaki, seler, ocet balsamiczny, sos Worcestershire, pietruszka, bazylia, papryka, i czosnek w proszku.
Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować gulasz na wolnym ogniu, aż mięso i warzywa są bardzo miękkie, 3 do 4 godzin.