Powolne gotowanie gulasz wołowy wymaga około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 514 kalorii, 40g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.23 za porcję. Mieszanka pietruszki, czosnek w proszku, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
Połącz mięso gulasz wołowy i mąkę w zamykanej plastikowej torbie; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku na dużym ogniu; dodać wołowinę i doprawić doprawioną solą. Gotować i mieszać wołowinę, aż usmażone ze wszystkich stron 5 do 7 protokół. Mieszać cebulę do wołowiny; gotować i mieszać, aż cebula jest rumiane, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Wlać tyle bulionu wołowego do garnka, aby pokryć dno; doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki żywności off dnie patelni z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, Obrane
Słonina Wieprzowa
4
Dodaj pozostałą część bulionu wołowego; doprowadzić do duszenia przed dodaniem marchew, ziemniaki, seler, ocet balsamiczny, sos Worcestershire, pietruszka, bazylia, papryka, i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować gulasz na wolnym ogniu, aż mięso i warzywa są bardzo miękkie, 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych