Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu

Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu
Duszony gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz małe marchewki, wodę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Powoli duszony gulasz wołowo-pieczarkowy, Wolno gotowana wołowina z ziemniakami, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 do 4-quart powolna kuchenka, warstwa marchew, ziemniaki i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Przyprawę do gulaszu umieścić na woskowanym papierze lub w plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj wołowinę; płaszcz z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodać wołowinę do powolnej kuchenki; posypać pozostałą przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Dodać wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Warstw mrożoną kukurydzę i fasolkę szparagową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
7
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin. Przed podaniem wymieszać gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn