Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu

Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu
Duszony gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz małe marchewki, wodę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Powoli duszony gulasz wołowo-pieczarkowy, Wolno gotowana wołowina z ziemniakami, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3 1/2 do 4-quart powolna kuchenka, warstwa marchew, ziemniaki i seler.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przyprawę do gulaszu umieścić na woskowanym papierze lub w plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Dodaj wołowinę; płaszcz z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodać wołowinę do powolnej kuchenki; posypać pozostałą przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodać wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Warstw mrożoną kukurydzę i fasolkę szparagową na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza MrożonaKukurydza Mrożona
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
7
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 8 do 10 godzin. Przed podaniem wymieszać gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn