Gulasz Wołowy Jabłkowy
Gulasz wołowy z jabłek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać jabłko McIntosha, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Żurawinowo-Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Gulasz Wołowy Jabłkowy, Slow Cooker Apple Cider Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy Z Cydrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól, pieprz i tymianek połączyć w misce. Wrzucić kostki wołowiny w mieszaninie mąki.
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu. Praca w partiach, brązowe kostki wołowiny ze wszystkich stron.
Połącz rumiane mięso, jabłecznik, wodę i ocet jabłkowy w garnku i doprowadzić go do wrzenia.
Dodaj liść laurowy; zmniejszyć ciepło do niskiego. Dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę.
Wymieszaj marchew, ziemniaki, cebulę, seler i jabłko i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 1 godzinę więcej.