Gulasz wołowy IV

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego IV. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 310 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, sos worcestershire, skrócenie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę wyrabiamy w mące, a następnie, w średnim garnku, ze wszystkich stron brązową wołowinę skracamy.
Dodaj sól, pieprz, wodę, cebulę, paprykę, czosnek, sos Worcestershire i bay leave. Doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Dodaj marchew i ziemniaki i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości.
Z gulaszu wyjąć liść laurowy i mięso, dodać 1 łyżkę mąki lub skrobi kukurydzianej i wymieszać w celu zagęszczenia gulaszu. Po wymieszaniu odstawić na kilka minut, aby zagęścić, jeśli nie do pożądanej grubości dodać więcej mąki lub skrobi kukurydzianej i powtórzyć.
Po zagęszczeniu powrót mięsa i dodać kukurydzę do duszenia, podgrzać i podawać.