Gulasz wołowy II
Gulasz Wołowy II to danie główne, które serwuje 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 249 kalorii, 27 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 1,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowało 37 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup paprykę, wodę, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 93%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Gulasz wołowy Roni, Tak, Gulasz wołowy, Gulasz wołowy Roni, Tak, Gulasz wołowy i Gulasz wołowy Roni, Tak, Gulasz wołowy.
Instrukcje
Obtocz kostki wołowe w mące, aż będą równomiernie pokryte.
Rozpuść masło na patelni i smaż pokrojone w kostkę kostki wołowe, aż będą równomiernie rumiane.
Przełóż wołowinę do wolnowaru i dodaj cebulę, marchewkę, seler, czosnek, liście laurowe, sól, cukier, pieprz, paprykę, goździki, sok z cytryny i sos Worcestershire.
Przykryj i gotuj na NISKIM poziomie 10 do 12 godzin lub na WYSOKIM 5 do 6 godzin.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne wina czerwone są idealnym dodatkiem do pożywnego gulaszu wołowego. Famille Vincent Cremant de Bourgogne z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne]()
Rodzina Vincenta Cremanta de Bourgogne
Z winogron Chardonnay ten brylant łączy w sobie świeżość, treściwość i gładkość. Cremant Brut jest wytrawny i oferuje drobne bąbelki (1,5 miliona/30 minut – policzyliśmy je, ale nie musisz mi wierzyć!), w nosie nuty kwiatowe, na podniebieniu rześkie i owocowe. To wspaniały klasyk na każdą uroczystą okazję.