Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z ogonem Giny. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1465 kalorii, 131g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $7.74 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pastę pomidorową, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka.
Instrukcje
1
Umyć i osuszyć oxtails.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2
Dodać mięso do dużej miski i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wrzucić mięso do mąki, aż lekko pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj oliwę z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Brązowe wołki ze wszystkich stron, partiami, aż dobrze zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
4
Przełożyć mięso na talerz i w razie potrzeby wylać część kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, tymianek, i czosnek do garnka i podsmażyć, aż cebula będą miękkie i zaczynają brązowy, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i grzać. Deglaze garnek z butelką czerwonego wina i wymieszać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni. Wymieszać bulion wołowy, pomidory z sokami i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj rumianą wołowinę z powrotem do garnka wraz z nagromadzonymi sokami, które mogły zebrać się na talerzu. Doprowadzić gulasz do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego gotować. Przykryć i gotować, aż wołowina będzie miękka i spadnie z kości, o 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Wymieszać z grzybami i gotować, przez 30 minut więcej. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8
W razie potrzeby dodaj sól i pieprz i wymieszaj z Czerwonym octem winnym, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
9
Wyjmij mięso z garnka i zdejmij mięso z kości, a następnie dodaj z powrotem do garnka. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Gulasz przełożyć do naczynia i podawać na gorąco na maślanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
11
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą na średnim ogniu, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
12
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
13
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Dodać szalotka i czosnek i saute do miękkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
15
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i stopić. Wymieszać ze szczypiorkiem, parmezanem i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
16
Dodaj makaron na patelni i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem