Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z ogonem Giny. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1465 kalorii, 131g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $7.74 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pastę pomidorową, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka.
Instrukcje
1
Umyć i osuszyć oxtails.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oxtail
2
Dodać mięso do dużej miski i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wrzucić mięso do mąki, aż lekko pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj oliwę z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Brązowe wołki ze wszystkich stron, partiami, aż dobrze zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Oxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Przełożyć mięso na talerz i w razie potrzeby wylać część kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, tymianek, i czosnek do garnka i podsmażyć, aż cebula będą miękkie i zaczynają brązowy, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i grzać. Deglaze garnek z butelką czerwonego wina i wymieszać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni. Wymieszać bulion wołowy, pomidory z sokami i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości Kęsa
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Dodaj rumianą wołowinę z powrotem do garnka wraz z nagromadzonymi sokami, które mogły zebrać się na talerzu. Doprowadzić gulasz do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego gotować. Przykryć i gotować, aż wołowina będzie miękka i spadnie z kości, o 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
7
Wymieszać z grzybami i gotować, przez 30 minut więcej. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon
8
W razie potrzeby dodaj sól i pieprz i wymieszaj z Czerwonym octem winnym, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
9
Wyjmij mięso z garnka i zdejmij mięso z kości, a następnie dodaj z powrotem do garnka. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Gulasz przełożyć do naczynia i podawać na gorąco na maślanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
11
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą na średnim ogniu, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
13
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Dodać szalotka i czosnek i saute do miękkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
15
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i stopić. Wymieszać ze szczypiorkiem, parmezanem i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Truskawki Na Stopę
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji