Gulasz wołowy Giny

Gulasz wołowy Giny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z ogonem Giny. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1465 kalorii, 131g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na $7.74 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, pastę pomidorową, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka.

Instrukcje

1
Umyć i osuszyć oxtails.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
2
Dodać mięso do dużej miski i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wrzucić mięso do mąki, aż lekko pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj oliwę z oliwek do dużego holenderskiego piekarnika na średnim ogniu. Brązowe wołki ze wszystkich stron, partiami, aż dobrze zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
OxtailOxtail
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Przełożyć mięso na talerz i w razie potrzeby wylać część kapieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodaj cebulę, marchew, seler, tymianek, i czosnek do garnka i podsmażyć, aż cebula będą miękkie i zaczynają brązowy, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i grzać. Deglaze garnek z butelką czerwonego wina i wymieszać wszystkie rumiane kawałki na dnie patelni. Wymieszać bulion wołowy, pomidory z sokami i liśćmi laurowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj rumianą wołowinę z powrotem do garnka wraz z nagromadzonymi sokami, które mogły zebrać się na talerzu. Doprowadzić gulasz do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego gotować. Przykryć i gotować, aż wołowina będzie miękka i spadnie z kości, o 3 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
7
Wymieszać z grzybami i gotować, przez 30 minut więcej. Smak przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8
W razie potrzeby dodaj sól i pieprz i wymieszaj z Czerwonym octem winnym, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
9
Wyjmij mięso z garnka i zdejmij mięso z kości, a następnie dodaj z powrotem do garnka. Odrzuć kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
Gulasz przełożyć do naczynia i podawać na gorąco na maślanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
11
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą na średnim ogniu, zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Odcedzić w durszlaku i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
13
Roztopić 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodać szalotka i czosnek i saute do miękkości. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
15
Dodać pozostałe 2 łyżki masła i stopić. Wymieszać ze szczypiorkiem, parmezanem i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
16
Dodaj makaron na patelni i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
17
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ostra włoska kiełbasa (wyjęta z osłonek)ostra włoska kiełbasa (wyjęta z osłonek)4251 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę, z sokiempomidory pokrojone w kostkę, z sokiem2marchew, pokrojona w półksiężyce, o grubości około 1/4 calamarchew, pokrojona w półksiężyce, o grubości około 1/4 cala2zdanieseler naciowy, pokrojony na kawałki o grubości 1/4 calaseler naciowy, pokrojony na kawałki o grubości 1/4 cala23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszczypiorek mielonyszczypiorek mielony7501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście tymiankuposiekane świeże liście tymianku2goździkiczosnek drobno pokrojony w kostkęczosnek drobno pokrojony w kostkę4goździkiczosnek obrany i zmiażdżonyczosnek obrany i zmiażdżony6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkukrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1łyżka czerwony ocet winnycebula posiekanacebula posiekana2kilogramymięsiste oxtailsmięsiste oxtails23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calatarty parmezantarty parmezan23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1małeszalotka, drobno pokrojona w kostkęszalotka, drobno pokrojona w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamasło niesolone, podzielonemasło niesolone, podzielone3401 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet szeroki makaron jajecznypakiet szeroki makaron jajeczny
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn