Gulasz wołowy dla miłośników czosnku
Jeśli masz około 8 godzin i 30 minut do spędzenia w kuchni gulasz wołowy miłośnika czosnku może być świetny bez nabiału przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 29g białka, oraz 19g tłuszczu. Za 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz pod ręką mąkę, rozmaryn lub sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedziałoby, że trafił w sedno. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Jest idealny do Jesień. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 68%, to danie jest solidne. Pieczeń wołowa dla miłośników czosnku, Wolnowar Rozmaryn Czosnek Gulasz Wołowy, oraz Gulasz z mielonej wołowiny na puree czosnkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Posyp wołowinę solą, pieprzem i mąką; wrzucić do pokrycia.
Na dużej patelni rozgrzej olej na średnim ogniu. Brązowa wołowina w partiach.
Usuń łyżką cedzakową. Zmniejsz ogień do średniego.
Dodaj czosnek; gotować i mieszać 1 minutę.
Dodaj wino na patelnię; mieszając, aby poluzować zrumienione kawałki z patelni.
Przenieś do 5-lub 6-qt. powolna kuchenka. Dodać pomidory, bulion, marchew, cebulę, koncentrat pomidorowy, rozmaryn, tymianek, liście laurowe, goździki i wołowinę.
Gotuj pod przykryciem, na niskim poziomie 8-10 godzin lub do miękkości wołowiny.
Podawać z puree ziemniaczanym.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Możesz spróbować wina Happy Face Syrah. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 13 dolarów za butelkę.
![Szczęśliwa Twarz Syrah Wine]()
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Wielki hitter Świata Rodanu, na nosie Stary Świat ziemisto-zielny aromat. Jasny Boysenberry, owoce jeżyny z przodu, a następnie wspaniała śliwka, wykończenie moreli! Pieprz, goździk i odrobina rozmarynu przyczyniają się do złożoności tego wina, uzupełnionej jego średnim ciałem i pięknym głębokim kolorem. Pary świetnie z szeroką gamą grilla! Tri-tip, czerwone mięso i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.