Gulasz Wołowy Curry
Curry gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 375 kalorii, 38g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz liść laurowy, tajski sos chile, laskę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Spróbuj Gulasz Wołowy Curry, Gulasz Wołowy Curry, oraz Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pastę, połącz pierwsze 6 składników w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka do miski.
Aby przygotować gulasz, rozgrzej holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Zmniejszyć ciepło do niskiego; dodać olej do patelni.
Dodać pastę; gotować 2 minuty, często mieszając.
Dodać curry, cynamon i liść laurowy; gotować 30 sekund, stale mieszając. Wymieszać z wołowiną, sosem sojowym i bulionem. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Dodaj słodkie ziemniaki, marchew, seler i grzyby. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 50 minut lub aż wołowina i warzywa będą miękkie.
Wyjąć z ognia; wymieszać z mlekiem kokosowym. Wyrzucić laskę cynamonu i liść laurowy.