Gulasz Wołowy

Gulasz Wołowy
Przepis gulasz wołowy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 1,37 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 35g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka Węgierskiej papryki, czosnku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i wołowinę połączyć w średniej misce; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz mieszankę wołowiny, ziemniaki i pozostałe składniki w powolnej kuchence elektrycznej. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia61
Magazyn