Gulasz wołowy to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. Przepis ten zachwycił 397 osób. Jeśli masz mielony pieprz, mięso gulasz wołowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę połączyć, czosnek i cebula proszki do miski; wymieszać aż włączone. Wrzucić wołowinę do mieszaniny mąki, aż dokładnie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużym holenderskim piekarniku, gotować wołowinę w rozgrzanym oleju na średnim ogniu, aż ładnie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Usunąć wołowinę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Deglaze garnek z czerwonym winem, skrobanie się brązowe kawałki z dna garnka. Bulion rozpuścić w wodzie i wlać do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
5
Dodać wołowinę, rozmaryn, pietruszkę i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Wymieszać ziemniaki, marchew, seler, cebula, Worcestershire, ketchup i sos a-1 stek do garnka. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 2 łyżeczkach zimnej wody i wymieszać z gulaszem. Przykryć i dusić jeszcze 1 godzinę. Wymieszaj mrożony groszek i kontynuuj gotowanie, aż groszek się ugotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Słonina Wieprzowa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodać sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek