Gulasz Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj gulaszu wołowego. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, kminek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 31 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w dużej torbie ziplock.
Dodaj 1 łyżeczkę. sól, 1/2 łyżeczki. pieprz, kminek i chili w proszku; uszczelnij torbę i wstrząśnij.
Dodać mięso i wstrząsnąć do płaszcza(w razie potrzeby pracować partiami).
Ciepłe 2 Łyżki. olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać połowę mięsa, wytrząsając nadmiar mieszanki mąki. Brązowy ze wszystkich stron w sumie 5 minut.
Przenieść do wolnej kuchenki. Powtórzyć z pozostałym mięsem. Odrzuć wszystkie, z wyjątkiem 1 łyżki. mieszanka mąki.
Dodaj marchew, pasternak i ziemniaki do powolnej kuchenki.
Dodaj 1 Łyżkę. olej na patelni; smażyć cebulę przez 3 protokół.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Posypać mąkę na mieszance cebuli; wymieszać.
Dodać chipotle i koncentrat pomidorowy; gotować 1 minutę, mieszając. Wymieszać bulion i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem.
Wlać do wolnej kuchenki i wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim poziomie, aż mięso i warzywa będą miękkie, 7 do 8 godzin.
Posypać kolendrą i podawać.