Gulasz wołowo-warzywny

Gulasz wołowo-warzywny to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, cebulę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Gulasz wołowo-warzywny, Warzywny Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowo-warzywny.
Instrukcje
Usunąć kawałki tłuszczu z mięsa.
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć mięso na oleju przez 10 minut, lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Usunąć mięso i odstawić na bok.
Dodaj cebulę i koncentrat pomidorowy do garnka i saute na średnim ogniu przez 5 minut, lub aż cebula będzie miękka, często mieszając. Powrót mięso na patelnię wraz z bulionem wołowym, łącząc z mieszanką cebuli i koncentratu pomidorowego. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny, lub do miękkości mięsa.
Dodaj marchew, ziemniaki, rozmaryn, tymianek, liść laurowy i pokruszone płatki czerwonej papryki i gotuj na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez kolejne 45 minut. (Uwaga: Może być konieczne dodanie wody, jeśli gulasz wydaje się zbyt gęsty.)
Na koniec dodać grzyby i groszek i pozostawić do podgrzania gulaszu, o kolejne 10 do 15 minut.
Przed podaniem wyjąć liść laurowy i gałązkę rozmarynu.