Gulasz wołowo-biszkoptowy

Gulasz wołowo-biszkoptowy
Gulasz wołowo-biszkoptowy to danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja zawiera 402 kalorii, 27g białka, oraz 12g tłuszczu. Za $1.16 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga skrobi kukurydzianej, kostek bulionu wołowego, soli i masła. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 3 godziny i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Z Mielonej Wołowiny, Gulasz Wołowy Biscuit Pot Pie, oraz Gulasz wołowy ze skórką Parmezanową dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posmaruj kostki wołowe mąką. Brązowa wołowina ze wszystkich stron w oleju w dużym holenderskim piekarniku. W międzyczasie rozpuść bulion we wrzącej wodzie; dodaj do holenderskiego piekarnika. Dopraw solą i pieprzem. Dusić pod przykryciem przez 1-1 / 2 godziny do 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj ziemniaki, cebulę, marchewkę i fasolę; gotuj, aż warzywa będą miękkie, około 30-45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z gulaszem i gotować, aż zgęstnieje i będzie musować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
W przypadku herbatników wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól, olej i mleko w dużej misce. Wymieszaj, aby uzyskać lekkie, miękkie ciasto, w razie potrzeby dodając więcej mleka. Upuść łyżki stołowe na gulasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. CebulaCp. Cebula
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Posmaruj herbatniki roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-30 minut lub do momentu, gdy ciastka będą gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 90 dolarów za butelkę.
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
Dunn Napa Valley Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia27
Magazyn