Przepis gulasz wołowy z pierogami Cheddar można zrobić w około 1 godzinę i 55 minut. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 34g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, sól cebulową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 63%. Gulasz z pomidorów i harissy z pierogami cheddar, Gulasz pomidorowo-warzywny z pierogami z sera Cheddar, oraz Wołowina w sosie z pierogami Tymiankowymi Cheddar są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. W holenderskim piekarniku brązowa wołowina w oleju partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
W razie potrzeby dodaj wodę, bulion, sos zrumieniający, sól cebulową i sól czosnkową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 średnie Zielone Papryki Pokrojone W Krążki
Dodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Dodaj marchewki i cebulę. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu 10-15 minut dłużej lub do miękkości warzyw. Dodaj zieloną fasolkę.
W przypadku pierogów połącz mieszankę biszkoptową i ser. Dodaj tyle mleka, aby uzyskać miękkie ciasto. Upuść łyżki stołowe na gotujący się gulasz. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10-12 minut (nie podnoś przykrycia) lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do kluski wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Syrop Klonowy I Dodatkowe Kawałki Mlecznej Czekolady I Masła Orzechowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
48 Do 56 Cukierków Life Savers
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to moje najlepsze typy gulaszu wołowego. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino Happy Face Syrah. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Szczęśliwa Twarz Syrah Wine
Wielki hitter Świata Rodanu, na nosie Stary Świat ziemisto-zielny aromat. Jasny Boysenberry, owoce jeżyny z przodu, a następnie wspaniała śliwka, wykończenie moreli! Pieprz, goździk i odrobina rozmarynu przyczyniają się do złożoności tego wina, uzupełnionej jego średnim ciałem i pięknym głębokim kolorem. Pary świetnie z szeroką gamą grilla! Tri-tip, czerwone mięso i mój ulubiony burger z serem pleśniowym.