Gulasz Wołowy Z Pieca Holenderskiego
Gulasz wołowy z pieca holenderskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.78 za porcję. Jeśli masz sól, sos pomidorowy, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym piecu holenderskim, Gulasz z kiełbasą i fasolą, oraz Wołowina Z Pieca Holenderskiego.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
W piekarniku holenderskim 4-quart ovenproof wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem ziemniaków i grzybów. Przykryć i piec 2 godziny, mieszając raz.
Wymieszać z ziemniakami i grzybami. Przykryć i piec 1 godzinę do 1 godziny 30 minut dłużej lub do wołowiny i warzyw są miękkie.