Gulasz wołowy z belgijskim Pale Ale może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Na $4.0 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz bulion z kurczaka, marchewki dla niemowląt, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Belgijski Gulasz Wołowy, Belgijski Gulasz Wołowy, oraz Belgijski gulasz wołowo-piwny.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść 1 łyżkę masła w 1 łyżce oliwy z oliwek, aż skwierczą. Doprawić mięso po 1 łyżeczce soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby Umożliwić
2
Dodać połowę mięsa do zapiekanki i gotować na dużym ogniu, aż lekko rumiane na dnie, o 2 protokół. Obróć mięso i brązową drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
3
Przełożyć mięso na duży talerz. Powtórzyć z pozostałym masłem, oliwą z oliwek i mięsem, zmniejszając ogień, jeśli mięso brązowieje zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby Umożliwić
4
Dodać cebulę do zapiekanki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Dodaj wywar z kurczaka i tymianek, a wołowinę z powrotem do zapiekanki wraz z nagromadzonymi sokami. Doprowadzić gulasz do wrzenia, od czasu do czasu odtłuszczając powierzchnię. Przykryć i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie miękkie, około 1 godziny i 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby Umożliwić
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Dodać marchewki, przykryć i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
8
Dodać groszek i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Gulasz przyprawiamy solą i pieprzem, odrzucamy liście laurowe i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina Wieprzowa
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych