Gulasz Wołowy Po Irlandzku

Gulasz Wołowy Po Irlandzku
Irlandzki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 863 kalorie, 52g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 5529 powiedziałoby, że trafił w sedno. dzień św. Patryka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz sos worcestershire, pietruszka, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Gulasz Wołowy Po Irlandzku, Gulasz Wołowy Po Irlandzku, oraz Gulasz Wołowy Po Irlandzku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym dużym garnku na średnim ogniu. Lekko posolić kawałki wołowiny. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj wołowinę (nie tłocz patelni, bo mięso będzie parować i nie brązowieje) i gotuj, bez mieszania, aż ładnie się rumią z jednej strony, a następnie użyj szczypiec, aby odwrócić kawałki. Nadal gotować w ten sposób, aż wszystkie strony są rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Dodaj bulion wołowy, Guinness, czerwone wino, pastę pomidorową, cukier, tymianek, sos Worcestershire i liście laurowe. Wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, następnie przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.2 podczas gdy mięso i wywar gotują się na wolnym ogniu, rozpuść masło w innym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
GuinnessGuinness
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać ziemniaki, cebulę i marchew. Smażone warzywa na złoty kolor, o 20 protokół. Odstawić do momentu, aż gulasz wołowy w kroku pierwszym będzie duszony przez godzinę.3
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Gulasz WołowyGulasz Wołowy
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj warzywa do gulaszu wołowego. Gotować na wolnym ogniu, aż warzywa i wołowina będą bardzo miękkie, o 40 protokół. Odrzuć liście laurowe. Odchylić patelnię i odstawić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Gulasz WołowyGulasz Wołowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przelać gulasz do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Posypać natką pietruszki i podawać. (Można przygotować do 2 dni wcześniej. Lekko schłodzić. Przechowywać w lodówce odkryte do zimna, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn