Gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.34 za porcję. Jeśli masz kminek, mąkę, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać węgierską paprykę, można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić duży ciężki garnek na średnim ogniu i dodać boczek. Smażyć przez około 5 minut, aż ostygnie i wyjąć na ręcznik papierowy i rezerwy.
Do gorącego tłuszczu z boczku dodajemy wołowinę i równomiernie brązujemy ze wszystkich stron, obracając szczypcami; obficie doprawiamy solą i pieprzem. Podczas gdy wołowina jest spalanie, posypać mąkę równomiernie w garnku i nadal mieszać do rozpuszczenia wszelkich grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W razie potrzeby dodaj trochę oleju, aby mięso nie przyklejało się do dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wrzucić cebulę, czosnek, pieczona papryka, papryka, i kminek; gotować i mieszać przez 2 protokół, aż pachnące. Wymieszać z octem, pomidorami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia, następnie spuścić na wolnym ogniu i gotować przez 1 godzinę, przykryty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Nasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej Wody
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Dodać ziemniaki. Do gulaszu pokruszyć zarezerwowany boczek i nadal gotować przez 30 minut, częściowo przykryte, aż ziemniaki będą miękkie. Doprawić solą i pieprzem.