Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.55 za porcję. Przepis ten zachwycił 397 osób. Jeśli masz mielony pieprz, mięso gulasz wołowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę połączyć, czosnek i cebula proszki do miski; wymieszać aż włączone. Wrzucić wołowinę do mieszaniny mąki, aż dokładnie pokryte.
W dużym holenderskim piekarniku, gotować wołowinę w rozgrzanym oleju na średnim ogniu, aż ładnie rumiane.
Usunąć wołowinę i odstawić na bok.
Deglaze garnek z czerwonym winem, skrobanie się brązowe kawałki z dna garnka. Bulion rozpuścić w wodzie i wlać do garnka.
Dodać wołowinę, rozmaryn, pietruszkę i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Wymieszać ziemniaki, marchew, seler, cebula, Worcestershire, ketchup i sos a-1 stek do garnka. Skrobię kukurydzianą rozpuścić w 2 łyżeczkach zimnej wody i wymieszać z gulaszem. Przykryć i dusić jeszcze 1 godzinę. Wymieszaj mrożony groszek i kontynuuj gotowanie, aż groszek się ugotuje.