Gulasz wołowo-orzechowy

Gulasz wołowo-orzechowy
Gulasz wołowy i orzechowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Prosty gulasz wołowy z Gremolatą pomarańczowo-orzechową, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni roztop masło w oleju na średnim ogniu. Mięso gotować w gorącym tłuszczu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Wyjąć łyżką szczelinową do rozgrzanego naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
W pozostałym oleju umieścić czosnek, paprykę i cebulę i lekko smażyć, aż cebula będzie przezroczysta. Powrót mięsa na patelnię; lekko wymieszać. Wymieszać kawałki orzecha włoskiego, gotować i mieszać przez minutę. Wymieszać z sokiem pomidorowym, doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Wymieszać grzyby; gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn