Gulasz wieprzowy z jabłkiem i cebulą

Gulasz wieprzowy z jabłkiem i cebulą
Gulasz wieprzowy z jabłkiem i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mętny sok jabłkowy, jabłka, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jabłko i cebula do podania z wieprzowiną, Jabłko Cebula Kotlet Schabowy, oraz Kotlety Wieprzowe Cebulowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące; usunąć z rowkiem łyżką. Osusz wieprzowinę papierowymi ręcznikami, Dodaj do gorących kapiących boczków i pozwól, aby mięso tworzyło rumianą skórkę. Odwrócić wieprzowinę, gotować, aż druga strona jest rumiane, a następnie kruszyć wieprzowinę drewnianą łyżką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Podczas gdy wieprzowina Brązy, obrać i posiekać jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
4
Dodać do wieprzowiny wraz z tymiankiem, papryka chile, cebula i liść laurowy i mieszać do zmiękczenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Dodać paprykę, kolendrę i kminek i mieszać przez 1 minutę. Odstawiamy boczek na patelnię i dodajemy wywar z kurczaka, cydr i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i wieprzowina jest miękka (na ręcznie cięte ramię).
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)8 Piersi Bażanta (jeśli Mały)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Dodaj trochę więcej bulionu lub wody, jeśli gulasz wysycha zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Aby służyć, ugotować makaron i wrzucić z masłem. Wymieszać z koperkiem i pietruszką. Napełnij miski serwowania makaronem i chochlą gulaszu. Top z serem i śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznik lub mętny Organiczny sok jabłkowyjabłecznik lub mętny Organiczny sok jabłkowy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejjabłka, takie jak Gala lub Honeycrispjabłka, takie jak Gala lub Honeycrisp142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeboczek dymny, posiekanyboczek dymny, posiekany1łyżka czerwony ocet winnyignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny6krewetki i żyłkiMasłoMasło4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2Papryka Fresno chile, posiekana i drobno posiekanaPapryka Fresno chile, posiekana i drobno posiekana22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany świeży koperekposiekany świeży koperek22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeże liście tymiankuświeże liście tymianku2Batoniki toffi Heathkolendra mielonakolendra mielona2Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony1Sok z cytrynySok z cytryny6krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuolej roślinny lub oliwa z oliwekolej roślinny lub oliwa z oliwek21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejduża lub cebula, drobno posiekanaduża lub cebula, drobno posiekana907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegrubo zmielona wieprzowina od rzeźnika lub ręcznie posiekana łopatka wieprzowa(możesz użyć mielonej wieprzowiny z mięsa, ale danie będzie miało bardziej mieloną konsystencję chili)grubo zmielona wieprzowina od rzeźnika lub ręcznie posiekana łopatka wieprzowa(możesz użyć mielonej wieprzowiny z mięsa, ale danie będzie miało bardziej mieloną konsystencję chili)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ostry Biały Cheddarrozdrobniony ostry Biały Cheddar2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzusłodka paprykasłodka papryka6krewetki i żyłkiMakaron jajeczny Extra-wideMakaron jajeczny Extra-wide
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn