Gulasz wieprzowy z jabłkiem i cebulą

Gulasz wieprzowy z jabłkiem i cebulą
Gulasz wieprzowy z jabłkiem i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 859 kalorii. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mętny sok jabłkowy, jabłka, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jabłko i cebula do podania z wieprzowiną, Jabłko Cebula Kotlet Schabowy, oraz Kotlety Wieprzowe Cebulowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące; usunąć z rowkiem łyżką. Osusz wieprzowinę papierowymi ręcznikami, Dodaj do gorących kapiących boczków i pozwól, aby mięso tworzyło rumianą skórkę. Odwrócić wieprzowinę, gotować, aż druga strona jest rumiane, a następnie kruszyć wieprzowinę drewnianą łyżką. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Podczas gdy wieprzowina Brązy, obrać i posiekać jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Dodać do wieprzowiny wraz z tymiankiem, papryka chile, cebula i liść laurowy i mieszać do zmiękczenia, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodać paprykę, kolendrę i kminek i mieszać przez 1 minutę. Odstawiamy boczek na patelnię i dodajemy wywar z kurczaka, cydr i sok z cytryny. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i wieprzowina jest miękka (na ręcznie cięte ramię).
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj trochę więcej bulionu lub wody, jeśli gulasz wysycha zbyt szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Aby służyć, ugotować makaron i wrzucić z masłem. Wymieszać z koperkiem i pietruszką. Napełnij miski serwowania makaronem i chochlą gulaszu. Top z serem i śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejabłecznik lub mętny Organiczny sok jabłkowyjabłecznik lub mętny Organiczny sok jabłkowy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejjabłka, takie jak Gala lub Honeycrispjabłka, takie jak Gala lub Honeycrisp142papryka habaneroboczek dymny, posiekanyboczek dymny, posiekany1łyżka czerwony ocet winnycałość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki6trochę posiekanej cukiniiMini foremki na muffinyMini foremki na muffiny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2Papryka Fresno chile, posiekana i drobno posiekanaPapryka Fresno chile, posiekana i drobno posiekana2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekany świeży koperekposiekany świeży koperek2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2Spód: okruszki z herbatników grahamświeże liście tymiankuświeże liście tymianku2warzywo (np. szpinak)kolendra mielonakolendra mielona2warzywo (np. szpinak)kminek mielonykminek mielony1Sok z cytrynySok z cytryny6trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony pieprzSól koszerna i świeżo zmielony pieprz2Spód: okruszki z herbatników grahamolej roślinny lub oliwa z oliwekolej roślinny lub oliwa z oliwek21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejduża lub cebula, drobno posiekanaduża lub cebula, drobno posiekana907papryka habanerogrubo zmielona wieprzowina od rzeźnika lub ręcznie posiekana łopatka wieprzowa(możesz użyć mielonej wieprzowiny z mięsa, ale danie będzie miało bardziej mieloną konsystencję chili)grubo zmielona wieprzowina od rzeźnika lub ręcznie posiekana łopatka wieprzowa(możesz użyć mielonej wieprzowiny z mięsa, ale danie będzie miało bardziej mieloną konsystencję chili)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniony ostry Biały Cheddarrozdrobniony ostry Biały Cheddar2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3Spód: okruszki z herbatników grahamsłodka paprykasłodka papryka6trochę posiekanej cukiniiMakaron jajeczny Extra-wideMakaron jajeczny Extra-wide
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn