Gulasz wieprzowy z dynią

Need a dairy free main course? Gulasz wieprzowy z dynią może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 406 kalorii, 34g białka, oraz 10 g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, dynię, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, można śledzić to danie główne z Blueberry-Orange Parfaits jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Z Dyni, Gulasz z dyni, wieprzowiny i orzeszków ziemnych Low Carb, oraz Szybkie i łatwe African Pork Peanut gulasz, wieprzowina Passion Pursuit Zwycięzca Devon Delaney (sponsorowane) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na dużym ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 4 protokół lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać cebulę, paprykę i seler; gotować przez 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z szałwią, solą, czarnym pieprzem, pomidorami i bulionem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Wymieszać z dynią i kukurydzą; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż dynia będzie miękka. Wymieszać ze startą skórką.
Podawać nad makaronem; posypać natką pietruszki.