Gulasz wieprzowy z Cipollini, pieczarkami i kasztanami
Gulasz wieprzowy z Cipollini, pieczarkami i kasztanami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 279 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, ząbki czosnku, cebula cipollini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa cebula i pieczarki Cipollini, Ziołowa pieczona cebula Cipollini z borowikami, oraz Żabnica duszona z grzybami i cebulą Cipollini.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować bulion i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 20 minut lub do miękkości.
3
Grzyby odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Winegret Z Wermutu
4
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj cebulę; smażyć 6 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Łyżka mieszanki cebuli do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
7
Umieść mąkę w płytkiej misce lub talerzu ciasta. Wieprzowinę wymieszać w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
8
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać połowę mieszanki wieprzowej; posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować 6 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
10
Dodać wieprzowinę do mieszanki cebuli. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną wieprzową, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
11
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z bulionem, mieszanką wieprzową i szałwią; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 40 minut lub aż wieprzowina jest prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Wymieszać z marchewką. Gotować na wolnym ogniu, 20 minut. Wymieszać grzyby, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kasztanów; dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala