Gulasz wieprzowy z Cipollini, pieczarkami i kasztanami
Gulasz wieprzowy z Cipollini, pieczarkami i kasztanami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 279 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, ząbki czosnku, cebula cipollini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kremowa cebula i pieczarki Cipollini, Ziołowa pieczona cebula Cipollini z borowikami, oraz Żabnica duszona z grzybami i cebulą Cipollini.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować bulion i grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 20 minut lub do miękkości.
3
Grzyby odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj cebulę; smażyć 6 minut lub aż lekko rumiane.
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z bulionem, mieszanką wieprzową i szałwią; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 40 minut lub aż wieprzowina jest prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Wymieszać z marchewką. Gotować na wolnym ogniu, 20 minut. Wymieszać grzyby, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i kasztanów; dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala