Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku

Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku
Gulasz wieprzowy po meksykańsku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 25 porcjami. To danie główne ma 601 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz dodatki: kliny cytrynowe, pieprz, kukurydza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku, Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku, oraz Gulasz z meksykańskiej wieprzowiny i słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zawiąż zieloną cebulę i kolendrę razem z sznurkiem kuchennym. Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wieprzowiny i pokroić wieprzowinę na kawałki 1/4 cala. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
2
Gotować wieprzowinę, w 3 partiach, w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż rumiane. Doprowadzić wieprzowinę, czosnek, i 6 szklanki wody do wrzenia; odtłuścić tłuszcz, i wyrzucić. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż mięso będzie miękkie. Wymieszać w cebuli i kolendry bundle, SOS enchilada, i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 20 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Tymczasem tortille ciepła, 1 na raz, w gorącej patelni nonstick na średnim ogniu 20 do 30 sekund z każdej strony. Zawiń tortille w ręcznik, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Usunąć i wyrzucić wiązkę cebuli i kolendry. Zwiększ ciepło do średniego. Wymieszać w kukurydzy, i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż dokładnie ogrzane. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podawać zupę z pożądanymi dodatkami i ciepłymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
6
Uwaga: resztki przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 dni. Podczas podgrzewania dodaj wodę lub bulion w puszkach, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 56 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia60
Magazyn