Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku

Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku
Gulasz wieprzowy po meksykańsku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 25 porcjami. To danie główne ma 601 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz dodatki: kliny cytrynowe, pieprz, kukurydza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku, Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku, oraz Gulasz z meksykańskiej wieprzowiny i słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zawiąż zieloną cebulę i kolendrę razem z sznurkiem kuchennym. Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wieprzowiny i pokroić wieprzowinę na kawałki 1/4 cala. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
2
Gotować wieprzowinę, w 3 partiach, w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż rumiane. Doprowadzić wieprzowinę, czosnek, i 6 szklanki wody do wrzenia; odtłuścić tłuszcz, i wyrzucić. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż mięso będzie miękkie. Wymieszać w cebuli i kolendry bundle, SOS enchilada, i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 20 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Tymczasem tortille ciepła, 1 na raz, w gorącej patelni nonstick na średnim ogniu 20 do 30 sekund z każdej strony. Zawiń tortille w ręcznik, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usunąć i wyrzucić wiązkę cebuli i kolendry. Zwiększ ciepło do średniego. Wymieszać w kukurydzy, i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż dokładnie ogrzane. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Podawać zupę z pożądanymi dodatkami i ciepłymi tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Uwaga: resztki przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 dni. Podczas podgrzewania dodaj wodę lub bulion w puszkach, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 56 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia60
Magazyn