Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku
Gulasz wieprzowy po meksykańsku to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 25 porcjami. To danie główne ma 601 kalorii, 21g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz dodatki: kliny cytrynowe, pieprz, kukurydza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 56 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku, Gulasz Wieprzowy Po Meksykańsku, oraz Gulasz z meksykańskiej wieprzowiny i słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiąż zieloną cebulę i kolendrę razem z sznurkiem kuchennym. Przyciąć i wyrzucić tłuszcz z wieprzowiny i pokroić wieprzowinę na kawałki 1/4 cala. Doprawić solą i pieprzem.
Gotować wieprzowinę, w 3 partiach, w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 5 do 7 minut lub aż rumiane. Doprowadzić wieprzowinę, czosnek, i 6 szklanki wody do wrzenia; odtłuścić tłuszcz, i wyrzucić. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż mięso będzie miękkie. Wymieszać w cebuli i kolendry bundle, SOS enchilada, i ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 20 minut lub tylko do ziemniaków są miękkie.
Tymczasem tortille ciepła, 1 na raz, w gorącej patelni nonstick na średnim ogniu 20 do 30 sekund z każdej strony. Zawiń tortille w ręcznik, aby utrzymać ciepło.
Usunąć i wyrzucić wiązkę cebuli i kolendry. Zwiększ ciepło do średniego. Wymieszać w kukurydzy, i gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż dokładnie ogrzane. Doprawić solą do smaku.
Podawać zupę z pożądanymi dodatkami i ciepłymi tortillami.
Uwaga: resztki przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 dni. Podczas podgrzewania dodaj wodę lub bulion w puszkach, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.