Gulasz wieprzowy i fasoli

Przepis na gulasz wieprzowy z fasolą można przygotować w około 1 godzinę. Jedna porcja tego dania zawiera około 25 g białka, 24 g tłuszczu i łącznie 424 kalorie. Za 1,41 USD za porcję otrzymasz danie główne dla 12 osób. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka wody, skondensowanej zupy pomidorowej, mielonej wołowiny i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 49% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także włoski gulasz z wieprzowiny i białej fasoli w wolnym gotowaniu, gulasz wieprzowy z pikantną czarną fasolą i sosem czosnkowym oraz szybki i łatwy afrykański gulasz wieprzowy z orzeszkami ziemnymi autorstwa zwycięzcy Pork Passion Pursuit Devona Delaneya (sponsorowane).
Instrukcje
Na patelni podsmaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż przestaną być różowe.
W międzyczasie w holenderskim piekarniku zagotuj zupę, wodę i przyprawę do taco.
Dodaj warzywa i ponownie zagotuj.
Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Odcedź wołowinę; dodać do gulaszu. Dusić bez przykrycia przez 5 minut. Wymieszaj wieprzowinę i fasolę; przegrzać.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Gulasz bardzo dobrze komponuje się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne, czerwone wina, takie jak Malbec i Cabernet Sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Save Me San Francisco 37 Cabernet Sauvignon, Wine. Ma 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Save Me San Francisco 37 Cabernet Sauvignon, Wino]()
Save Me San Francisco 37 Cabernet Sauvignon, Wino
Duże, odważne i przyjemne Cabernet Sauvignon. Wino to charakteryzuje się bogatymi aromatami dojrzałych wiśni z nutą cedru i tytoniu. Pełne miękkich, okrągłych tanin i przyjemnego, długiego finiszu, który utrzymuje się z pikantnymi, waniliowymi nutami. Podawać w temperaturze piwnicy, aby smaki mogły przeniknąć do kieliszka.