Powolny-Cooker Azjatycki Gulasz wieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.02 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ryż, piernik, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno-Cooker Asian Short Rib Gulasz, Powolna kuchenka azjatycki styl krótkie żeberka gulasz, oraz Powolny Kuchenka Azji Imbir Gulasz Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence warstwa wieprzowiny, marchew, cebula, grzyby, kasztany wodne i pędy bambusa. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki sosu hoisin, sos sojowy, czosnek i gingerroot; wlać do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany Wodne
Pędy Bambusa
Spray Do Gotowania
Sos Hoisin
Imbir
Grzyby
Sos Sojowy
Marchew
Czosnek
Cebula
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 do 9 godzin.
3
Podczas ostatniej godziny gotowania, w rondlu 3-quart, podgrzać 4 szklanki wody i ryżu do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 15 do 20 minut, aż ryż będzie miękki i wchłonie wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Delikatnie wyjąć wieprzowinę i warzywa łyżką szczelinową do dużej miski; przykryć, aby się ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z płynu w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać płyn do rondla 1-quart. Wymieszać pozostałe 1/4 szklanki sosu hoisin do cieczy; podgrzać do wrzenia. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i 3 łyżki wody; wymieszaj z płynem. Gotować, ciągle mieszając, aż zgęstnieje; wlać mieszaninę wieprzową i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Hoisin
Skrobia Kukurydziana
Woda
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.