Gulasz Wieprzowy Azjatycki Wolno Gotowany

Gulasz Wieprzowy Azjatycki Wolno Gotowany
Powolny-Cooker Azjatycki Gulasz wieprzowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 502 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.02 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ryż, piernik, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno-Cooker Asian Short Rib Gulasz, Powolna kuchenka azjatycki styl krótkie żeberka gulasz, oraz Powolny Kuchenka Azji Imbir Gulasz Z Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence warstwa wieprzowiny, marchew, cebula, grzyby, kasztany wodne i pędy bambusa. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki sosu hoisin, sos sojowy, czosnek i gingerroot; wlać do powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasztany WodneKasztany Wodne
Pędy BambusaPędy Bambusa
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sos HoisinSos Hoisin
ImbirImbir
GrzybyGrzyby
Sos SojowySos Sojowy
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 do 9 godzin.
3
Podczas ostatniej godziny gotowania, w rondlu 3-quart, podgrzać 4 szklanki wody i ryżu do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować na wolnym ogniu od 15 do 20 minut, aż ryż będzie miękki i wchłonie wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Delikatnie wyjąć wieprzowinę i warzywa łyżką szczelinową do dużej miski; przykryć, aby się ogrzać. Odtłuścić tłuszcz z płynu w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać płyn do rondla 1-quart. Wymieszać pozostałe 1/4 szklanki sosu hoisin do cieczy; podgrzać do wrzenia. W małej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i 3 łyżki wody; wymieszaj z płynem. Gotować, ciągle mieszając, aż zgęstnieje; wlać mieszaninę wieprzową i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Posyp kolendrę gulaszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
GulaszGulasz
7
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn