Gulasz wieprzowo-Zielony Chile

Gulasz wieprzowo-Zielony Chile
Gulasz wieprzowy i zielony Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 378 kalorii, 52g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz salsę tomatillo, masło, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wieprzowo-Zielony Chile, Gulasz Wieprzowy Z Zielonego Chile, oraz Zielony Chile i Tomatillo Gulasz wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużym bezpiecznym piekarniku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Na wieprzowinę posypać solą i kminkiem. Pracując partiami, dodaj wieprzowinę do patelni i brązową ze wszystkich stron, około 5 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Wyjąć i odstawić na bok.
5
W tym samym garnku, dodać cebulę, papryka poblano, jalapeno i czosnek, i gotować, aż cebula zmięknie, ok. 5 minut. Wymieszać rosół z kurczaka, salsę, hominy i wieprzowinę.Przykryć i piec, aż wieprzowina będzie miękka, ok. 1 godziny i 20 minut. Ściągnij tłuszcz z góry. Wymieszać z kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
HominyHominy
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia38
Magazyn