Gulasz wieprzowo-Zielony Chile
Gulasz wieprzowy i zielony Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 378 kalorii, 52g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz salsę tomatillo, masło, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz Wieprzowo-Zielony Chile, Gulasz Wieprzowy Z Zielonego Chile, oraz Zielony Chile i Tomatillo Gulasz wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
W dużym bezpiecznym piekarniku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Na wieprzowinę posypać solą i kminkiem. Pracując partiami, dodaj wieprzowinę do patelni i brązową ze wszystkich stron, około 5 minut na partię.
W tym samym garnku, dodać cebulę, papryka poblano, jalapeno i czosnek, i gotować, aż cebula zmięknie, ok. 5 minut. Wymieszać rosół z kurczaka, salsę, hominy i wieprzowinę.Przykryć i piec, aż wieprzowina będzie miękka, ok. 1 godziny i 20 minut. Ściągnij tłuszcz z góry. Wymieszać z kolendrą i podawać.