Gulasz wieprzowo-warzywny

Gulasz wieprzowo-warzywny
Gulasz wieprzowo-zielony może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piwa oktoberfest, pieczeń z łopatki wieprzowej, hominy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Gulasz Z Rzepy, Gulasz Z Rzepy, oraz Gulasz z soczewicy z szynką i zieleniną.

Instrukcje

1
Pokroić wieprzowinę na 3-calowe kawałki; posypać równomiernie solą i pieprzem i umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Wymieszać z piwem, bulionem i cebulą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować 1 1/2 do 2 godzin lub aż wieprzowina strzępy łatwo z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Wyjąć wieprzowinę i rozdrobnić 2 widelcami. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni bulionu w holenderskim piecu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Powrót wieprzowinę do holenderskiego pieca, i mieszać w zieleni i hominy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
HominyHominy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
4
Uwaga: do celów testowych użyliśmy piwa Saint Arnold Oktoberfest.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
5
Kuchnia Express gulasz wieprzowo-warzywny: Pomiń sól. Substitute 2 (17-oz.) pakiety w pełni gotowane pieczeń wieprzowa au jus do pieczenia łopatki wieprzowej. Pieczeń wieprzową opłukać i rozdrobnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Au JusAu Jus
ZieloniZieloni
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
6
Połącz wieprzowinę, pieprz, piwo, bulion i cebulę w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut. Wymieszać z zielenią i hominy. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż warzywa będą miękkie. Uwaga: do celów testowych użyliśmy Hormel Pork Roast Au Jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Au JusAu Jus
ZieloniZieloni
HominyHominy
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia71
Magazyn